wie ben ik

Mijn interesse in de Biontologie en de fotonenfysiologie werd gewekt door de schijnbaar wonderbaarlijke genezing van Liselot, de dochter van mijn man. Ik ben de Biontologie opleiding gaan doen. Vervolgens heb ik een aantal jaren nauw mogen samenwerken met de pioniers van de fotonenfysiologie. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk gestart, eerst vanuit huis in Heemstede en nu op de Ramplaan in Haarlem. In de afgelopen jaren heb ik onder andere orthomoleculaire voedingsleer en de Hormoonfactor-opleiding gevolgd.  Deze zijn een mooie en praktische aanvulling op het werk met de Chiren en heeft mijn praktijk een extra dimensie gegeven.
Ik combineer mijn werk met het moederschap over 2 kinderen.
Mijn hart ligt bij het helpen en genezen van mensen. Met behulp van de Chiren, het nieuwste fotonenfysiologie instrument, tracht ik al mijn cliënten een betere kwaliteit van leven te geven. Zowel fysiek als geestelijk komt er vaak veel los bij mensen en ik maak het mijn uitdaging om iedereen gezonder en gelukkiger te kunnen laten gaan.Voor een afspraak kunt u mij bellen op tel:06-81164402

of e-mail naar: judith@divalis.nl
Ook voor meer informatie omtrent de Biontologie mag u natuurlijk contact opnemen.