Human Design

Krijg inzage in jouw eigen unieke ontwerp, (h)erken je talenten en je valkuilen en leer hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

In samenwerking met Sophie biedt Centrum Divalis nu ook Human Design readingen aan. Een verrijkende aanvulling voor iedereen die zijn eigen ontwikkeling serieus neemt en naast fysieke en mentale gezondheid ook wil groeien als persoon.

 Het Human Design systeem geeft een diepgaand inzicht in de manier waarop jij als individu het leven ervaart en hoe jouw potentie het beste tot bloei kan komen.

Human Design is gebaseerd op kennis uit onder meer de I-tjing, Kabbala en de Astrologie maar is geheel toegespitst op de mens van nu die steeds meer vanuit zichzelf moet leren leven om in de snel veranderende wereld zijn plek en doel te realiseren. Er is wereldwijd reeds een grote community die de kracht van het Human Design systeem heeft ontdekt nadat het zo’n 35 jaar geleden werd geïntroduceerd.

Door de enorme gevarieerdheid en complexiteit van het systeem vergt het uitgebreide studie en ervaring om je chart goed te begrijpen en uit te leggen. Iedere chart is uniek, net zoals ieder persoon uniek is. Het is juist deze extreem persoonlijke gerichtheid die dit systeem haar kracht geeft om als persoon te leren begrijpen wie je precies bent en waar je talenten liggen. Zowel in je communicatie met de wereld om je heen als in het vinden van je eigen richting biedt HD praktische handvatten om te groeien en te ontwikkelen.

Sophie leest en ontcijfert de vaak gecompliceerde charts op heldere, begrijpelijke wijze en tijdens het 1.5 uur durend consult deelt zij haar inzichten en analyse van jouw unieke ontwerp. Je krijgt een verslag van jouw Design mee met daarin de belangrijkste informatie die je in staat stelt om direct in je eigen leven concrete stappen te zetten.

Zodra je je geboorteplaats, datum en exacte tijdstip hebt opgegeven gaat zij aan de slag. Het voorbereiden van de sessie vergt de nodige tijd en inspanning. Door de uitgebreide voorbereiding is het dan ook niet mogelijk om een sessie kosteloos af te zeggen korter dan 5 dagen voor de geplande afspraak. Bij afzeggen van de sessie binnen deze periode zal er 75 euro in rekening gebracht worden. Eventueel verzetten van de afspraak behoort wel tot de mogelijkheden. Bij afzegging binnen 48 uur zal de hele sessie in rekening worden gebracht.

Een sessie kost 150 euro, inclusief het verslag en voorbereiding. De opgedane inzichten en handvatten zijn voeding om lange tijd mee aan de slag te kunnen.

Werken met mensen en kijken naar wie ze werkelijk zijn is een natuurlijke gave van Sophie die met een achtergrond als Arbo Deskundige en Therapeute complementaire geneeskunde reeds vele jaren mensen verder helpt. 

We zijn trots dat zij haar talenten wil delen in Centrum Divalis!

Voor een consult zijn vooraf je exacte geboorte-locatie en tijd nodig zodat je chart kan worden gemaakt.

Je kunt mailen naar info@divalis.nl of bellen met 06-81164402 voor een afspraak of meer informatie