Succesverhalen

Esther (37)
“ Es, ga naar Judith, zij is de persoon die jou kan helpen en beter maken”
Met de gedachte “ baat het niet, dan schaad het niet” ging ik de uitdaging aan.
Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me direct op mijn gemak, begrepen, en gerustgesteld.
Er werd direct een plan van aanpak gemaakt en pratende weg werd ik behandeld.
Ik had een behoorlijke lijst met klachten en kwaaltjes, maar het belangrijkste was mijn hpv virus pap 3a… een jaar na de uitslag, een behandeling in het ziekenhuis, was ik 1 van de pech gevallen… het was nog niet weg.
Judith heeft mij een aantal keren intensief behandeld en na de laatste keer biopties kwam het verlossende telefoontje “ Mevrouw, we hebben niets meer gevonden, geen pap, geen cin, geen onrustige cellen” ! Er viel een olifant van me rug af! Na het telefoontje naar mijn man heb ik daarna direct Judith contact, zo blij!
Daarnaast zijn mijn andere “ mildere” klachten ook zo goed als opgelost… ik voel me sterker, rustiger en meer in balans.
Niet alleen ikzelf, maar ook mijn kinderen hebben er heel veel baat bij gehad, waar de artsen geen antwoord op hadden, wist Judith gelijk de spijker op de kop te slaan!
Ik ben super blij dat ik bij Judith terecht ben gekomen, ik voel me super goed!
Een echte aanrader! Judith is een vakvrouw met een hart van goud, vol passie en liefde!
Ontzettend bedankt! 😘

Max (9)
Onze lieve, hoog sensitieve zoon Max staat weer volledig in zijn kracht, wat zijn wij als ouders daar enorm trots en dankbaar voor!
Max is een sportieve, energieke, gezonde jongen. Hij speelt basketbal, wat een enorme passie en drijfveer is voor hem.
Voor de herfstvakantie werd Max steeds vermoeider, wij dachten dat hij aan vakantie toe was. Deze vakantie gebruikte we daarom ook voor hem om bij te tanken. Echter gleed hij steeds verder af.
Hij ontwikkelde een extreme vermoeidheid, kreeg een burn-out en ontwikkelde een virus op zijn hart en nieren. Daarbij had hij veel buikpijn klachten en was soms misselijk.
Max kon vanaf dat moment niks meer, geen school, geen sport, geen speelafspraken met vrienden, hij kon alleen nog liggen en slapen.
Wij als ouders maakte ons enorme zorgen, omdat dit een jaar ervoor ook het geval was, waardoor Max toen 8 maanden uit de roulatie was.
In onze zoektocht om Max weer op de been te krijgen, kwam Judith op ons pad. Wat zijn wij haar tot op de dag van vandaag enorm dankbaar! Max kwam de eerste keer op consult. Wat een warm welkom, niet omdat het zo hoort, maar omdat Judith zo is. Max zette zichzelf open en onderging de behandeling. Direct daarna merkte we al verschil in energietoevoer. Ook zijn buikpijnen werden minder en zijn misselijkheid kwam op de achtergrond. Max bouwde school weer op en ook zijn basketbal. Max heeft in totaal 3 of 4 behandelingen gehad en staat volledig in zijn kracht! Hij heeft volop energie, op school doet hij het goed en ook het basketballen gaat weer als van ouds! Lieve Judith, ontzettend bedankt voor alles! Wij hebben onze zoon met al zijn mooie krachten weer volledig terug! 💝

Barbara (54)

Judith ik wilde je even laten weten dat het sinds twee weken echt verbijsterend beter met me gaat 😀
Ik blijf veel aandacht geven aan mijn dieet en voel meer en meer wat ik nodig heb en wat wel kan. meer nieuwe alternatieven en meer gewenning zodat het nu gewoon of lekker is. Ik heb geweldig veel geleerd van deze fase, maar ben blij dat rockbottom nu eindelijk bereikt is 😉 Zal nog blijven zorgen voor meer en op dieper nivo rust inbrengen in mijn leven. En dankbaar voor dit lijf wat het toch maar presteert om de balans weer te herstellen. Met de goede hulp van jou en je praktijk.
Heel erg bedankt voor je lieve zorgen en ik ben echt erg enthousiast over de methode. Eigenlijk al toen ik het hoorde en toen ik bij je was helemaal.

Maar de therapeut maakt de methode, ik heb genoten van jouw werkwijze, uitstraling , wijsheid en zeer zeker van hoe vrolijk en opgeruimd je bent. Heel aangenaam om zo iemand tegen te komen.

Arnold (42)
Al vanaf mijn 17de heb ik veel last van hoofdpijn en migraine. Uiteraard heb ik in de loop der jaren van alles geprobeerd om er van af te komen. Innemen van medicijnen en zetpillen, het volgen van een dieet en alternatieve therapie zoals het dragen van een geneeskrachtige steen en homeopathie, niets hielp.
Door toeval kwam ik bij Judith Nicolaas terecht en het is ongelofelijk maar mijn hoofdpijn en migraine is zo goed als helemaal verdwenen. Soms, als ik het erg druk heb en hoofdpijn voel opkomen ga ik nog wel even langs voor een update maar dat is ook het enige. Meestal stroomt mijn energie dan “de andere kant op” en daardoor rust je onvoldoende uit met als gevolg grotere kans op hoofdpijn. Judith meet dat eenvoudig door en zorgt er dan voor dat mijn energie weer toeneemt. Ik kan Judith echt bij iedereen aanbevelen (en baat het niet dan schaadt het in ieder geval ook niet. :-)).

Linda (42)
Ik kwam bij Judith met de ziekte van Crohn en schade van een TIA (verlamming) in mijn linkeroog. Mijn klachten waren een mix van extreme vermoeidheid, diarree en duizeligheid.
Inmiddels ben ik 4 sessies verder en vrij van de preventieve medicatie voor de TIA.
De lastige diarree en buikpijn van de ziekte van Crohn zijn verdwenen na de derde sessie en de vermoeidheid is nu ook stabiel. De prognose is dat ik nu nog maar 1 sessie nodig heb.
Ik heb me in bijna 4 jaar niet zo goed en vol energie gevoeld.
Ik hoop van harte dat een ieder door mijn ervaring te lezen de biofotonen gaat volgen.
Inmiddels is mijn dochtertje Rosabella ook onder behandeling bij Judith en weet zeker dat ook zij er veel baat bij zal hebben.
Eva (43)
Begin 2008 ben ik bij Judith terecht gekomen ivm borstkanker. Naast de reguliere adviezen en operaties wilde ik ondersteuning en behandeling vanuit een andere hoek om weer op krachten te komen en grond onder de voeten te krijgen.
Nu, 3 jaar later ben ik nog iedere dag dankbaar dat ik juist bij Judith terecht gekomen ben. Zij bleek de aangewezen persoon met de aangewezen behandeling voor mij te zijn!
Judith is een nuchter, warm en open persoon die helder en duidelijk haar kennis en inzichten kan doorgeven en waarbij je voelt dat ze je keuzes respecteert en je ondersteunt en indien gevraagd je bijstaat met informatie. Dit alles met behulp van de Chiren, het apparaat waarbij ze de metingen verricht en je lichaam helpt ontstane problemen op te lossen. Het mooie hieraan is dat je je eigen lichaam zoveel beter leert begrijpen en te voelen dat je automatisch op een bewustere manier in het leven komt te staan en dus eigenlijk ook geestelijk groeit!
De borstkanker is inmiddels overwonnen en ik kom nog steeds met regelmaat bij Judith. Normaal gesproken doe ik 4 x per jaar mijn “APK”‘-keuring zoals we het lachend benoemen. Bij klachten als eczeem ga ik extra en die verdwijnen dan ook weer snel.
Ik vertel veel mensen over Judith en de Chiren als zij lichamelijke klachten hebben. Niet iedereen begrijpt het en sommigen zijn sceptisch, maar dat is hun keus. Ik vind dat ik dit niemand mag onthouden!

Liselot (15, en dochter van mijn partner)
auteur: Jurriaan Kamp | 138 juli/augustus 2011 issue Ode Magazine
Overleven op water en rijst
Liselot werd extreem allergisch geboren, maar heeft na biofotonentherapie geen enkel probleem met eten meer gehad.

 Liselot werd allergisch geboren. Ze reageerde meteen op haar eerste levensdag extreem op moedermelk. Binnen een maand kon Liselot slechts overleven op de meest heftige anti-allergiebabyvoeding, maar ze bleef problemen houden met haar spijsvertering. Toen ze ging eten, werd het erger. Liselot bleek nog allergischer te zijn voor gluten dan voor melk. Bloedonderzoek wees uiteindelijk uit dat Liselot allergisch was voor zo’n zestig stoffen. Moeder Sophie vertelt: ‘Ik wist niet wat ik haar te eten moest geven. We leefden in een hel. Liselot overleefde op rijst en water.’ Ze nam haar dochter mee naar allerlei reguliere en complementaire artsen. Geen enkele aanpak werkte, omdat alles liep via de spijsvertering: ‘Toen Liselot drieënhalf was, kon ze nauwelijks lopen. Zo zwak was ze.’ Een vriendin die stewardess was raadde biofotonentherapie aan. Ten einde raad bezocht Sophie een biofotonentherapeut die direct na de eerste sessie zei: ‘Over drie dagen kan Liselot gewoon eten.’ Sophie: ‘Ik dacht: die man is knettergek!’. Maar na drie dagen gaf ze haar dochter een beetje yoghurt, omdat ze in die dagen al erg veranderde. Tot dan had Liselot binnen minuten allergisch gereageerd op melk. Maar er gebeurde niets. Liselot at moeiteloos een pak yoghurt. Weer drie dagen later haalde Sophie een boterham bij de buren – ‘bij ons waren nu eenmaal geen gluten in huis’. Ook die boterham verorberde ze zonder problemen. Liselot is nu tien. Hoewel ze uiteraard nog een tijd nodig heeft gehad om weerstand en kracht op te bouwen, heeft ze sindsdien geen enkel probleem met eten meer gehad.Sophie, die zelf ook met allergieën kampte – en met de ziekte van Ménière en migraine-aanvallen – is tegenwoordig ook volledig klachtenvrij, dankzij deze bijzondere therapie. Ze werkt nu zelf als Biontologe. Lees in Ode juli/augustus alles over deze therapie voor een uitleg waarom de verstoring van harmonie in het lichaam met licht kan worden verholpen.

Jacqueline en Jordi raakten de afgelopen maanden in hoog tempo hun lunchrooms kwijt als gevolg van schimmige vastgoedtypes, goedgelovigheid en het Coronovirus. Zoekende naar nieuwe uitdagingen bloggen ze over hun wel en wee op www.sabbaticouple.com Zij blogden ook het volgende over praktijk Divalis;

We’ve Seen The Light

Uitgelicht

Wij kennen best veel mensen. Met “wij” wordt met name Jac bedoeld. Haar carrière als fitnessinstructeur bij Life Fit in Haarlem heeft voor een enorm scala aan contacten gezorgd. Niet dat Jac dat anders niet voor elkaar zou hebben gekregen, maar het heeft wel geholpen. Het leuke van haar fitnessachtergrond is dat ze met een aantal interessante mensen in contact is gekomen die allemaal op de één of andere manier met gezondheid van lijf en leden bezig zijn. Judith Nicolaas van Praktijk Divalis is zo iemand. Judith behoort al jaren tot onze “geheime shamanen” die we met enige regelmaat bezoeken. Die bezoeken noemen we onze “APK’tjes”. We komen in het kader van de apk- beurten onder andere bij een kinesioloog voor onze houding, bij een accupunturist voor onze flow en bij Judith voor onze verlichting! En nu niet allemaal Judith bellen voor een starter voor je TL-balk! Nee, Judith repareert geen verlichting; ze bréngt die. Wij zijn trouwe aanhangers geworden en hebben allebei, net als bij onze andere onderhoudsspecialisten, dankzij Judith een aantal momenten van verlichting gehad. Lichamelijke wel te verstaan. Maar is dat wel zo? Is het alleen lichamelijk? Laten we eens kijken wat Judith doet.

Alles Is Flow

Wanneer je de eerste keer bij Judith komt, en ze uitlegt waar de behandeling die zij uitvoert op gebaseerd is, dan kan het zijn dat je elk moment verwacht dat ze een lichtzwaard trekt of je bombardeert met laserstralen. Niets is overigens minder waar. Judith is de vriendelijkheid zelve! Maar ze vertelt je dan wel iets waar wij in ieder geval nooit eerder over hadden nagedacht, en dat is dat we allemaal licht uitstralen. Licht dat als functie heeft de processen in je lichaam aan te sturen. Treedt er ergens een blokkade op, dan kan het licht zijn werking niet doen, en gaat er dus iets mis. Judith zorgt ervoor dat die energiebanen in je lichaam waar het licht door stroomt weer netjes en opgeruimd zijn. Eigenlijk in het verlengde van het principe van accupunctuur en kinesiologie. Judith was de laatste in ons rijtje van verlichters die wij omarmd hebben, dus was het voor ons eigenlijk volkomen normaal en begrijpelijk wat zij doet. Go with the Flow, toch?

Tegeltjes Wijsheden

Hoe uitgemolken soms ook, ze kloppen altijd! De tegeltjes-wijsheden. Als er op de behandeling van Judith één van die Delftsblauwe waarheden van toepassing is, dan is het wel “Een gezonde Geest In Een Gezond Lichaam”. Zelf hebben we doordat we met een gangetje van ver boven de toegestane snelheid door het leven scheuren met enige regelmaat wat ongemakken. Van kleine pijntjes tot een frontale Pfeiffer-aanval. En hoe gek het misschien ook klinkt, maar onze eerste reactie is altijd; “Even Juut bellen voor een apk’tje”. En hoewel we het gekscherend over tegeltjeswijsheden hebben, willen we natuurlijk juist wijzen op de simpelheid en het voor de hand liggende van Judith’s methode. Wij hebben al diverse keren het licht gezien, en wanneer wij de keus hebben tussen een pot met pillen of een bezoekje aan Judith, dan is de keus snel gemaakt. En niet in de laatste plaats omdat je helemaal niet het gevoel hebt dat je ergens heen gaat omdat het slecht met je gaat, maar dat je ergens heen gaat omdat het weer goed komt.

Licht en Luchtig

Judith’s methode werkt. Daar zijn wij van overtuigd. We hebben allebei de helende werking ervaren daar waar de huisarts of het ziekenhuis in onze specifieke gevallen geen uitkomst brachten. Begrijp ons niet verkeerd trouwens, wij zeggen absoluut niet dat de huisartsen en de ziekenhuizen niet helpen of niet weten wat ze doen! Niets van dat. Wij zijn allesbehalve zweverige types die zich afzetten tegen de traditionele geneeskunde. We zijn, of proberen dat tenminste, allebei tamelijk “in tune” met ons lichaam. We zijn allebei altijd vrij sportief bezig, en balen wanneer we het idee hebben dat we niet in de buurt van 100% fit zitten. Zit er iets niet lekker, dan moeten we dat allebei opgelost hebben. We snappen natuurlijk dat wanneer we iets breken de fotonenfysiologie waarschijnlijk niet de eerste keus is van behandelen, maar hoe vaak denk je niet bij jezelf dat je “niet lekker in je vel zit”? Dat klopt dan ook. Er zit iets niet goed. En dat zit je bij Judith dan wel. Want wat ze doet klinkt niet alleen heel logisch én geeft het resultaat. Judith is ook nog eens een superleuke vrouw die je altijd het gevoel geeft dat je misschien dan in eerste instantie komt als “patiënt”, maar dat je altijd terugkomt als vriend. En dat is al de helft van de behandeling wat ons betreft!

Jordi&Jac van Sabbaticouple.com