Biofotonen

FotonenFysiologie ook wel biofotonen therapie genaamd is een vorm van therapie waarbij het lichaamseigen licht wordt gebruikt en geharmoniseerd om het zelfhelend vermogen van het lichaam te herstellen.
Iedere levende cel straalt licht uit en dit licht is verantwoordelijk voor alle biochemische processen in ons lichaam. Als het licht verstoord is gaat er dus van alles mis. Met behulp van het Chiren instrument wordt er gekeken waar de problemen precies ontstaan om vervolgens middels bioresonante principes de harmonie terug te brengen.

De Chiren produceert fysiologische correctie door cliënt bloot te stellen aan therapeutische lichtimpulsen gecreëerd vanuit eigen (aangepast) fysiologisch licht door middel van filteren, inversie en versterking.

De aanwezigheid van licht in onze cellen werd in de jaren 70 door de Duitse dr Popp aangetoond. Deze Ultra zwakke lichtstralen met frequenties tussen de 200 en 800nM spelen een vitale rol in de aansturing en communicatie van onze fysiologie. Door de principes van coherentie en resonantie toe te passen kan het Chiren instrument invloed uitoefenen op dit licht. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om op oorzakelijk niveau de fysiologie te transformeren mits men in staat is de exacte oorzaak op te sporen.

Eerst wordt er met behulp van een huidweerstandsmeting in het weefsel rondom de punten van de optical pathways exit points (OPP’s) een complete scan van alle systemen van het lichaam gemaakt, waarbij blokkades in de optical pathways kunnen worden waargenomen. Deze optical pathways zijn de banen waarlangs het licht zich verplaatst om zo informatie te delen tussen de verschillende systemen. Door toepassing van kennis uit verscheidene genezingsdisciplines (5 elementenleer, Chinese geneeskunde, homeopathie etc.) wordt gekeken welke impuls nodig is om blokkades weg te nemen en coherentie te bevorderen. Middels de glasfiberkabels en kristallen elektroden worden vervolgens de informatie-impulsen die nodig zijn om het eigen fysiologisch licht weer te harmoniseren teruggegeven.Biofotonentherapie is zeer succesvol bij alle soorten systemische klachten.