Chiren

De Chiren 3.0 is het meest geavanceerde instrument dat in staat is om verstoringen in de fotonenfysiolgie van het lichaam te meten en te herstellen. Het instrument is uniek en combineert functionaliteit met geavanceerde technologie als glasfiber kabels en kristallen elektrodes. Middels op huidweerstand gebaseerde metingen van OPP’s (optical pathway exit points) worden mogelijke verstoringen van de fotonenfysiolgie in kaart gebracht. De Chiren 3.0 stelt Biontologen in staat om op zeer directe wijze oorzaken op te sporen en aan te pakken zonder gebruik van medicijnen. De effectiviteit van deze methode is reeds keer op keer aangetoond in de meer dan 70.000 tevreden cliënten.

Middels de Chiren 3.0  wordt de fotonenfysiologie geoptimaliseerd.

De kwaliteit van het door cellen uitgestraalde licht is verbonden met regeneratieve processen en welzijn.

De Chiren produceert fysiologische correctie door cliënt bloot te stellen aan therapeutische lichtimpulsen gecreëerd vanuit eigen (aangepast) fysiologisch licht door middel van filteren, inversie en versterking.

In de Chiren wordt het lichaamseigen licht verdeeld in harmonisch en disharmonisch en vervolgens wordt het disharmonische licht geïnverteerd teruggegeven aan het lichaam waardoor eventuele verstoringen opgeheven worden. Het harmonische licht wordt versterkt teruggestuurd. Door toevoegen van ondersteunende impulsen wordt het herstel verder bevorderd.

Via de bijgeleverde software is het mogelijk om allerlei  van te voren opgeslagen impulsen van bekende ziekten, bacteriën en virussen direct te testen op het fysiologische systeem van de cliënt. Geconstateerde verstoringen kunnen direct worden opgeheven door het inzetten van de juiste impulsen.

Door het gebruik van glasfiber kabels en kristallen elektroden en voetplaten is er een optimale opname en teruggave van het eigen licht, aangevuld met mogelijke therapeutische impulsen.