Chiren

De Chiren is de meest recente in een serie instrumenten die in staat zijn om de verstoorde energiehuishouding in het lichaam te meten en te herstellen. Middels op electro-acupunctuur gebaseerde metingen worden alle verstoringen in lichaam en geest in kaart gebracht. De Chiren stelt Biontologen in staat om op zeer directe wijze oorzaken op te sporen en aan te pakken zonder gebruik van medicijnen. De effectiviteit van deze methode is reeds keer op keer aangetoond in de meer dan 70.000 tevreden cliënten.

Het instrument is uniek en combineert functionaliteit met geavanceerde technologie als glasfiber kabels en kristallen elektrodes. Momenteel is de Chiren het meest geavanceerde instrument op het gebied van fotonen-resonantie en biedt zowel Biontologen als cliënten superieure kwaliteit. Middels de Chiren kan de echte oorzaak van iedere ziekte of verstoring worden weggenomen.

P1050545

De Chiren is geheel gebaseerd op de heilige geometrie. Het symbool van de duizendbladige Lotus staat voor pure energie, dit is tevens de betekenis van het woord Chiren.

Johan Boswinkel is ontwikkelaar van het instrument en ook de drijvende kracht achter de bio-fotonen coherentie en de biontologie. In de Chiren wordt het lichaamseigen licht verdeeld in harmonisch en disharmonisch en vervolgens wordt het disharmonische licht geïnverteerd teruggegeven aan het lichaam waardoor eventuele verstoringen opgeheven worden. Het harmonische licht wordt versterkt teruggestuurd.

Het systeem is uitgerust met programma’s die gebaseerd zijn op veelvoorkomende symptomen en ervaringen met voormalige cliënten. Via de bijgeleverde software is het mogelijk om allerlei (meer dan 250) van te voren opgeslagen oscillaties van bekende ziekten, bacteriën en virussen direct te testen op het energetische systeem van de cliënt. Zodra de juiste problemen zijn gevonden ( maximaal 8 per keer) kunnen verstoringen direct worden opgeheven door het inzetten van de juiste tegenfrequenties/informatie.

Door het gebruik van glasfiber kabels en kristallen elektroden en voetplaten is er een optimale uitwisseling van de bio-fotonen. Deze is zo zuiver dat ook de fijne frequenties van Bush- en Bach flowers direkt kunnen worden ingezet ter bevordering van de geestelijke conditie.

Via de “fotonen-cup” is het mogelijk om externe middelen in te zetten of om hun frequenties te inverteren en zo nadelige werkingen van bijvoorbeeld medicijnen teniet te doen. Tevens kunnen deze oscillaties direct opgeslagen worden in de Chiren. Ook kunnen zo spin-inversies worden opgeheven.