wie ben ik

praktijkruimte 1Mijn interesse in Biophotonen coherentie werd gewekt door de schijnbaar wonderbaarlijke genezing van Liselot, de dochter van mijn man. Ik ben de Biontologie opleiding gaan doen. Vervolgens ben ik werkzaam geweest op het Health Angel Centrum in Badhoevedorp waar ik nauw heb mogen samenwerken met o.a Johan Boswinkel (de geestelijk vader van de Biontologie en Chiren). In 2006 ben ik mijn eigen praktijk gestart, eerst in Heemstede en nu in het Ramplaankwartier te Haarlem. In de afgelopen jaren heb ik onder andere orthomoleculaire voedingsleer en de Hormoonfactor-opleiding gevolgd.  Deze zijn een mooie en praktische aanvulling op het werk met de Chiren en heeft mijn praktijk een nieuwe dimensie gegeven.
Ik combineer mijn werk met het moederschap over 2 kinderen.
Mijn hart ligt bij het helpen en genezen van mensen. Met behulp van de Chiren, het nieuwste Bio-fotonen coherentie instrument, tracht ik al mijn cliënten een betere kwaliteit van leven te geven. Zowel fysiek als geestelijk komt er vaak veel los bij mensen en ik maak het mijn uitdaging om iedereen gezonder en gelukkiger te kunnen laten gaan.Voor een afspraak kunt u mij bellen op tel:06-81164402
of e-mail naar: judith@divalis.nl
Ook voor meer informatie omtrent de Biontologie mag u natuurlijk contact opnemen.