Succesverhalen

Barbara (54)
Judith ik wilde je even laten weten dat het sinds twee weken echt verbijsterend beter met me gaat ūüėÄ
Ik blijf veel aandacht geven aan mijn dieet en voel meer en meer wat ik nodig heb en wat wel kan. meer nieuwe alternatieven en meer gewenning zodat het nu gewoon of lekker is. Ik heb geweldig veel geleerd van deze fase, maar ben blij dat rockbottom nu eindelijk bereikt is ūüėČ Zal nog blijven zorgen voor¬†meer en op dieper nivo rust inbrengen in mijn leven. En dankbaar voor dit lijf wat het toch maar presteert om de balans weer te herstellen. Met de goede hulp van jou en je praktijk.
Heel erg bedankt voor je lieve zorgen en ik ben echt erg enthousiast over de methode. Eigenlijk al toen ik het hoorde en toen ik bij je was helemaal.

Maar de therapeut maakt de methode, ik heb genoten van jouw werkwijze, uitstraling , wijsheid en zeer zeker van hoe vrolijk en opgeruimd je bent. Heel aangenaam om zo iemand tegen te komen.

Arnold (42)
Al vanaf mijn 17de heb ik veel last van hoofdpijn en migraine. Uiteraard heb ik in de loop der jaren van alles geprobeerd om er van af te komen. Innemen van medicijnen en zetpillen, het volgen van een dieet en alternatieve therapie zoals het dragen van een geneeskrachtige steen en homeopathie, niets hielp.
Door toeval kwam ik bij Judith Nicolaas terecht en het is ongelofelijk maar mijn hoofdpijn en migraine is zo goed als helemaal verdwenen. Soms, als ik het erg druk heb en hoofdpijn voel opkomen ga ik nog wel even langs voor een update maar dat is ook het enige. Meestal stroomt mijn energie dan “de andere kant op” en daardoor rust je onvoldoende uit met als gevolg grotere kans op hoofdpijn. Judith meet dat eenvoudig door en zorgt er dan voor dat mijn energie weer toeneemt. Ik kan Judith echt bij iedereen¬†aanbevelen (en baat het niet dan schaadt het in ieder geval ook niet. :-)).

Linda (42)
Ik kwam bij Judith met de ziekte van Crohn en schade van een TIA (verlamming) in mijn linkeroog. Mijn klachten waren een mix van extreme vermoeidheid, diarree en duizeligheid.
Inmiddels ben ik 4 sessies verder en vrij van de preventieve medicatie voor de TIA.
De lastige diarree en buikpijn van de ziekte van Crohn zijn verdwenen na de derde sessie en de vermoeidheid is nu ook stabiel. De prognose is dat ik nu nog maar 1 sessie nodig heb.
Ik heb me in bijna 4 jaar niet zo goed en vol energie gevoeld.
Ik hoop van harte dat een ieder door mijn ervaring te lezen de biofotonen gaat volgen.
Inmiddels is mijn dochtertje Rosabella ook onder behandeling bij Judith en weet zeker dat ook zij er veel baat bij zal hebben.
Ery (43)
Begin 2008 ben ik bij Judith terecht gekomen ivm borstkanker. Naast de reguliere adviezen en operaties wilde ik ondersteuning en behandeling vanuit een andere hoek om weer op krachten te komen en grond onder de voeten te krijgen.
Nu, 3 jaar later ben ik nog iedere dag dankbaar dat ik juist bij Judith terecht gekomen ben. Zij bleek de aangewezen persoon met de aangewezen behandeling voor mij te zijn!
Judith is een nuchter, warm en open persoon die helder en duidelijk haar kennis en inzichten kan doorgeven en waarbij je voelt dat ze je keuzes respecteert en je ondersteunt en indien gevraagd je bijstaat met informatie. Dit alles met behulp van de Chiren, het apparaat waarbij ze de meridiaanmetingen verricht en je lichaam helpt ontstane problemen op te lossen. Het mooie hieraan is dat je je eigen lichaam zoveel beter leert begrijpen en te voelen dat je automatisch op een bewustere manier in het leven komt te staan en dus eigenlijk ook geestelijk groeit!
De borstkanker is inmiddels overwonnen en ik kom nog steeds met regelmaat bij Judith. Normaal gesproken doe ik 4 x per jaar mijn “APK”‘-keuring zoals we het lachend benoemen. Bij klachten als¬†eczeem¬†ga ik extra en die verdwijnen dan ook weer snel.
Ik vertel veel mensen over Judith en de Chiren als zij lichamelijke klachten hebben. Niet iedereen begrijpt het en sommigen zijn sceptisch, maar dat is hun keus. Ik vind dat ik dit niemand mag onthouden!

Liselot (15, en dochter van mijn partner)
auteur: Jurriaan Kamp | 138 juli/augustus 2011 issue Ode Magazine
Overleven op water en rijst
Liselot Nicolaas werd extreem allergisch geboren, maar heeft na biofotonentherapie geen enkel probleem met eten meer gehad.

¬†Liselot Nicolaas werd allergisch geboren. Ze reageerde meteen op haar eerste levensdag extreem op moedermelk. Binnen een maand kon Liselot slechts overleven op de meest heftige anti-allergiebabyvoeding, maar ze bleef problemen houden met haar spijsvertering. Toen ze ging eten, werd het erger. Liselot bleek nog allergischer te zijn voor gluten dan voor melk. Bloedonderzoek wees uiteindelijk uit dat Liselot allergisch was voor zo’n zestig stoffen. Moeder Sophie Wassenberg vertelt: ‘Ik wist niet wat ik haar te eten moest geven. We leefden in een hel. Liselot overleefde op rijst en water.’ Wassenberg nam haar dochter mee naar allerlei reguliere en complementaire artsen. Geen enkele aanpak werkte, omdat alles liep via de spijsvertering: ‘Toen Liselot drie√ęnhalf was, kon ze nauwelijks lopen. Zo zwak was ze.’ Een vriendin die stewardess was, ontmoette Johan Boswinkel in een vliegtuig. Ten einde raad bezocht Wassenberg hem met haar dochter in zijn hotel. Boswinkel behandelde haar en zei: ‘Over drie dagen kan Liselot gewoon eten.’ Wassenberg: ‘Ik dacht: die man is knettergek!’. Maar na drie dagen gaf ze haar dochter een beetje yoghurt, omdat ze in die dagen al erg veranderde. Tot dan had Liselot binnen minuten allergisch gereageerd op melk. Maar er gebeurde niets. Liselot at moeiteloos een pak yoghurt. Weer drie dagen later haalde Wassenberg een boterham bij de buren – ‘bij ons waren nu eenmaal geen gluten in huis’. Ook die boterham verorberde ze zonder problemen. Liselot is nu tien. Hoewel ze uiteraard nog een tijd nodig heeft gehad om weerstand en kracht op te bouwen, heeft ze sindsdien geen enkel probleem met eten meer gehad. Wassenberg, die zelf ook met allergie√ęn kampte ‚Äď en met de ziekte van M√©ni√®re en migraine-aanvallen ‚Äď is tegenwoordig ook volledig klachtenvrij, dankzij de therapie van Boswinkel. Ze werkt nu zelf als biofotonentherapeut en geeft ook opleidingen. Lees in Ode juli/augustus alles over de therapie van Johan Boswinkel. Hij legt uit waarom de verstoring van harmonie in het lichaam met licht kan worden verholpen.