Biofotonen

Biofotonen coherentie is een vorm van therapie waarbij het lichaamseigen licht wordt gebruikt en geharmoniseerd om het zelfhelend vermogen van het lichaam te herstellen.
Iedere levende cel straalt licht uit en dit licht is verantwoordelijk voor alle biochemische processen in ons lichaam. Als het licht verstoord is gaat er dus van alles mis. Met behulp van het Chiren instrument wordt er gekeken waar de problemen precies ontstaan om vervolgens middels bioresonante principes de harmonie terug te brengen.

De aanwezigheid van licht in onze cellen werd in de jaren 70 door dr Popp aangetoond. Door de principes van coherentie en resonantie toe te passen ontwikkelde Johan Boswinkel een instrument waarmee direct ingegrepen wordt in dit licht. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om elke willekeurige klacht op oorzakelijk niveau te transformeren mits men in staat is de exacte oorzaak op te sporen.

Eerst wordt er met behulp van een huidweerstandsmeting een complete scan van alle systemen van het lichaam gemaakt, zowel fysiek als geestelijk. Door toepassing van kennis uit verscheidene genezingsdisciplines (5 elementenleer, Chinese geneeskunde, homeopathie etc.) wordt gekeken waar de oorzaak van eventuele klachten ligt. Middels de glasfiberkabels en kristallen elektroden wordt vervolgens de informatie die nodig is om het licht weer te harmoniseren middels bioresonantie aan het lichaam gevoed.

Video met uitleg over de biofotonen therapie door grondlegger Johan Boswinkel, Engels gesproken